Boerenbruidspaar Francy en Willem
Boerenbruidspaar Francy en Willem

Boerenbruidspaar Francy en Willem

Tijdens de jaarlijkse Kletsavond in de Zaal in Griendveen zijn Francy van der Zwaan-Maas en Willem van der Zwaan bekent gemaakt als het nieuwe boerenbruidspaar van het Klotbultjesrijk. Tijdens carnaval zullen ze doorgaan als: Francy van Willemke, van Theet d’n boer, en van s’Miek van schoapen Mart en Willem van koeie Peer van Wimke Zwaan van neffe ’t kanaal. De getuigen van het bruidspaar zijn: Ine, van ’t Soemeer, van s’Kaatje van ‘t Loon en Jan, van Groot Spraeland, van Jan uit d’n ouwe Peel.

Bruid Francy is werkzaam als neuro-verpleegkundige in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Bruidegom Willem is werkzaam als product specialist bij Kraakman in Lieshout. In onze vrije tijd zijn we in de tuin te vinden en werken we aan ons thuis. Samen met Erik en Teun maken we er een gezellig feest van.

De boerenceremonie vindt op maandag 20 februari om 16.30 uur plaats op ’t plein, vur de kerk. Van 18.00 tot 19.00 uur is er gelegenheid om aan te sluiten bij het boerenbuffet in het Schaftlokaal. Van 19.30 tot 20.30 uur is iedereen van harte welkom op de receptie in de Kiepekooi. Aansluitend is het boerenbal.