Boerenbruidspaar Iris en Gijs
Boerenbruidspaar Iris en Gijs

Boerenbruidspaar Iris en Gijs

Tijdens de jaarlijkse Kletsavond in de Zaal in Griendveen zijn Iris Hoeijmakers en Gijs van Ham bekent gemaakt als het nieuwe boerenbruidspaar van het Klotbultjesrijk. Tijdens carnaval zullen ze doorgaan als: Iris van Henny en Henk van Hoete Sjaak d’n tegelplekker en Gijs van Henny en Sraar van d’n bakker van Jepke.

Bruid Iris is werkzaam  in de wijkverpleging. Verder traint ze al 10 jaar de dansgardes van de Klotbultjes. Bruidegom Gijs is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur bij VOS Logistics.

De boerenceremonie vindt op maandag 12 februari om 16.30 uur plaats op ’t plein, vur de kerk. Van 18.00 tot 19.00 uur is er gelegenheid om aan te sluiten bij het boerenbuffet in het Schaftlokaal. Van 19.30 tot 20.30 uur is iedereen van harte welkom op de receptie in de Kiepekooi. Aansluitend is het boerenbal.