Boerenbruidspaar Brenda en Frank
Boerenbruidspaar Brenda en Frank

Boerenbruidspaar Brenda en Frank

Brenda van Assema en Frank Janssen zijn het nieuwe boerenbruidspaar van de Klotbultjes uit Griendtsveen. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Kletsavond. 

Tijdens carnaval heet Brenda nu Brenda van keuke-keske Rob van Ben van Assema van de Zaan uit Assendelft en Frank heet Frank van houtwurm Noud van Lois Janssen van ’t loon uit Leissel. Bruid Brenda is werkzaam in het Viecuri ziekenhuis als operatieassistent en is zeer sportief. Ze loopt hard, danst stijl en heeft al meerdere malen de Nijmeegse Vierdaagse gelopen.

Bruidegom Frank is operator bij Peka Kroef, is fan van Feyenoord, tennist en dart. Op carnavalsmaandag 24 februari rond de klok van 16.30 uur worden zij in de onecht verbonden op het plein voor de kerk in Griendtsveen. De getuige van de bruid is Anne van Electro Bert, ook wel bekend als Anne van Asten. Ijzeren Thijs van Rien van de BAM, beter bekend als Thijs Daniëls, is de getuige van de bruidegom.