Boerenbruidspaar Mart en Anja
Boerenbruidspaar Mart en Anja

Boerenbruidspaar Mart en Anja

Anja van Huub van Lange Piet van Sterren Kueb en Tinuske van de Roijeskes van de half moan zullen op carnavalsmaandag in de onecht worden verbonden als het Boerenbruidspaar 2019 van de Griendtsveense Klotbultjes.

Dat werd zaterdagavond 19 januari tijdens de jaarlijkse kletsavond van de Klotbultjes bekend gemaakt. In het dagelijkse leven is het boerenbruidspaar beter bekend als Anja Meulendijks-van der Sterren en Mart Meulendijks. Getuige van de bruid is Miran van Pauw zienne Piet zien Mie, ook wel bekend als Miranda Franssen. Getuige van de bruidegom is Rob van Rooie Frans, ook wel bekend als Rob Rongen.

Voorzitter Carlo Spreeuwenberg: “Mart, Anja, Rob en Miranda zijn altijd in voor een feestje. Met dit boerenbruidspaar en hun getuigen willen we ook deze generatie dorpsgenoten aanspreken en verder betrekken bij de carnaval in Griendtsveen.”